Verwarming / CV

Wij kunnen u voorzien van alle nodige adviezen op het gebied van radiatoren, vloerverwarming, en andere verwarmingsmogelijkheden. Met onze kennis en ons brede pakket aan mogelijkheden kunnen we voor ieder budget een oplossing bieden.

Loodgieter Deventer levert alle nodige diensten voor uw CV. Wij kunnen:

Uw CV onderhouden

Een CV heeft onderhoud nodig – een CV-installateur zal u altijd adviseren om een onderhoudscontract te nemen en de CV jaarlijks te laten controleren. Dit is niet voor niets, want op die manier kunnen de meeste problemen worden voorkomen. Zo verkleint u de kans dat uw warme douche plots koud wordt, of u het huis op een winterse dag niet warm krijgt.

Uw CV repareren

Is uw CV onverhoopt toch stuk? Geeft hij bijvoorbeeld een storing aan? Laat het ons weten en wij komen uw CV repareren. Het is belangrijk om dit altijd door een erkende partij te laten doen, want indien u zelf met uw CV bezig gaat betekent dat meestal dat de garantie komt te vervallen.

Uw oude CV vervangen

Een ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. Is uw CV aan vervanging toe? Dan kunnen wij hem voor u vervangen. We kunnen dan met u overleggen welke nieuwe CV past bij uw behoeften en uw budget. CV-ketels worden steeds zuiniger, dus het vervangen van uw CV heeft in de meeste gevallen een kostenbesparing op de lange termijn als bij-effect.

Een nieuwe CV installeren

Heeft u nog geen centrale verwarming en zou u dat wel graag willen? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Alles is geheel vrijblijvend bij ons, dus u bent tot niets verplicht.

 

Op al ons werk bieden wij garantie, en we kunnen indien gewenst (zeer voordelige) onderhoudscontracten afsluiten.

Zo zit u er met Loodgieter Deventer altijd warmpjes bij.