Leidingen/Riolering

Onze basis ligt in alles wat met leidingwerk en riolering te maken heeft. Op dit gebied kunnen wij dan ook een breed pakket aan mogelijkheden aanbieden, o.a. op de volgende gebieden:

Nieuwe leidingen en/of riolering aanleggen

Wilt u gaan verbouwen? Doe het dan in één keer goed. Wij kunnen u adviseren welke leidingen voor welk soort afvoer geschikt zijn. Dit luistert nauw en er zijn veel opties, o.a. wat de diameter het het materiaal van de leiding betreft.

Ontstoppen

Verstoppingen komen vaak voor, en zijn gelukkig in de meeste gevallen eenvoudig te verhelpen. Wij adviseren echter om niet zelf aan de slag te gaan met (gootsteen)ontstopper, want die is niet voor alle soorten leidingen geschikt.

Soms zijn leidingen in principe wel geschikt voor een bepaalde ontstopper, maar zijn ze door de jaren heen dusdanig versleten dat een ontstopper van de bouwmarkt toch schade kan aanrichten.

Het gebruik hiervan is dan ook geheel op eigen risico – het kan goed gaan, maar het kan ook vreselijk mis gaan.

Wij hebben ervaring met verschillende soorten verstoppingen in leidingen en riolen van alle soorten en maten, en kunnen u dan ook “uit de brand” helpen.

Lekkages oplossen

Heeft u een lekkage? Ook dan kunnen wij u helpen. Zowel in het geval van lekkages in de leidingen als in de riolering kunnen wij een passende oplossing bieden. Neemt u gerust contact met ons op, en wij komen een kijkje nemen.